1.jpg

Montering & Tjenester

Montering av vinduer og dører
Virksomheten disponerer 2 monteringslag som har lang erfaring med utskifting/montering av vinduer og dører.

Vi kan derfor tilby våre kunder i Grenlandsregionen ikke bare gunstig innkjøp av kvalitetsprodukter men også profesjonell montering til rimelige priser.

Ta derfor gjerne kontakt dersom du ønsker befaring og hjelp til måltagning av vinduer/dører og for gjennomgang av hva vi kan anbefale i hvert enkelt tilfelle.
Det er normalt spm. forbundet med ulike vindustyper – sprossetyper – profiler og design.

Vindufabrikken er  svært fleksibel når det gjelder å oppfylle våre kunders ønsker.

For resten av landet bør oppdragets størrelse veies mot kostnader forbundet med reise og overnatting. For prosjektmarkedet vil dette først og fremst være interessant dersom fabrikkens egne montører følger forsendelsen.

Fra bestillingen er mottatt går det normalt 4-5 uker frem til levering og evt. montering

Øvrige håndverkertjenester
Vinduimport er Godkjent for Ansvarsrett – Sentral Godkjenning  for Utførelse av tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner

I tillegg til montering av vinduer og dører kan vi derfor også utføre snekker og tømreroppdrag samt murerarbeider og maling. Vi er 10 håndverkere med overlappende spesialkompetanse for nybygg og rehabilitering.

Det er ofte slik at våre kunder ønsker å etterisolere samt skifte kledning i forbindelse med utskiftning av vinduer/dører. Vi kan tilby prisgunstige pakkeløsninger og rask og profesjonell utførelse.

Via partner UAB Staja og Forestal Bygg AS.